MSC Virtuosa zal daarnaast ook de volgende drie populaire MSC Cruises specialiteitenrestaurants, die gasten kennen en waarderen van andere schepen in de vloot, aanbieden:
Het traditionele steakhouse in Amerikaanse stijl, Butcher’s Cut, viert het vakmanschap van een meesterslager. Met speciale stukken vlees, waaronder dry-aged tomahawk, T-bone, en Surf en Turf, is dit een echte droom voor steakliefhebbers, bereid in een open keuken, in een verfijnd restaurant, geïnspireerd door de Gouden Eeuw van Amerika.
Het stijlvolle Kaito Teppanyaki restaurant biedt de moderne Oost-West kookstijl van de Japanse keuken op twee teppanyaki grills, waar chef-koks gasten verrassen en entertainen met spectaculaire salto’s en trucs terwijl ze authentieke, verrukkelijke maaltijden bereiden voor de ogen van de gasten.
De Kaito Sushi Bar biedt een meer intieme ervaring, waar gasten kunnen aanschouwen hoe hun verse sushi, sashimi en tempura wordt bereid door meestersushi-koks voor een maaltijd met uitzicht op de bruisende promenade.